0492-389194

Nieuws

Bel-etage

19 november 2021

Op de bel-etage van kasteel Croy mochten wij van 5 ruimtes het interieur restaureren. Onder regie van Verlaan & Bouwstra Architecten uit Vianen herstelden wij de bossingpanelen van de wandbetimmering, de binnendeuren, de blinden, het elektra en het schilderwerk.

Herbertusbossen Heeze

17 november 2021

Midden in de Herbertusbossen in Heeze restaureerden wij afgelopen maanden samen met Stichting Brabants Landschap deze rijksmonumentale schuur. Zowel de houten draagconstructie als het gevelwerk laat een oorspronkelijk vroeg 19e eeuwse schop zien, die later uitgebreid is tot een dwarsdeelschuur met 3 traveeën.

Wat een verschil!

10 november 2021

Ons werk aan de Petrusbasiliek in Boxtel is klaar. Komende weken worden de steigers gedemonteerd. Op 28 meter hoogte brachten Arno, Matijs, Marcel en Leon deze tufstenen waterlijst weer in goede conditie. Op de foto ziet u de situatie voor start werkzaamheden, en de situatie na afronding. Wat een verschil! Het herstel is mede mogelijk gemaakt door de SIMsubsidie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, onder regie van het bouwbureau van bisdom 's Hertogenbosch.

10 jaar Zandenbouw!

24 oktober 2021

Zandenbouw bestaat 10 jaar, een mooi moment om met een bedrijfsfilm te laten zien wat we doen! Tijdens een gezellige feestdag op Kasteel Croy, voor onze collega's en hun familie, ging deze in premiere! Kijkt u met ons mee?

lees meer