0492-389194

Nieuws


 

in de media

28 oktober 2023

Onder regie van het Bisdom van 's-Hertogenbosch werken wij in Handel aan de restauratie van de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingskerk, mede mogelijk gemaakt door restauratiesubsidie van de Provincie Noord-Brabant. Leibedekking en loodaansluitingen van torenvoet, galmborden en priesterkoor worden gerestaureerd door leidekkersbedrijf van de Kimmenade. Herstel van de glas in lood ramen en het bijzondere opalinekunstwerk in de mariakapel wordt gerestaureerd door atelier Cooijmans uit Lieshout en zelf nemen wij de restauratie van metsel-, voeg- en natuursteenwerk en kapconstructies voor onze rekening. En wat een fijne samenwerking met de actieve vrijwilligersclub in deze kerk, echt top!

Verhuisbericht!

5 oktober 2023

Met het ophangen van onze banier is de verhuizing van Zandenbouw naar Helmond afgerond! De overname door van den Heuvel Bouwbedrijf brengt beide bedrijven een uitbreiding van kennis, expertise en mogelijkheden. Synergie, gezelligheid en binding bereik je door samen op te trekken, en hoe kan dat beter dan door in hetzelfde goed geoutilleerde pand thuis te komen! 

Vacature Bouwkundige (m/v)

Ga jij ons helpen monumenten te behouden? Kom maar op! Lees hier de vacature: vacature Bouwkundige

Open monumentendag

9 september 2023

Beleef en ontdek monumenten, tijdens het Open Monumentendag weekend op zaterdag 9 en zondag 10 september! Ook enkele monumenten waar wij afgelopen jaren aan gewerkt hebben zijn open voor bezichtiging, zeker de moeite waard! Oa de Petrusbasiliek in Boxtel, de verplaatste Vlaamse schuur in Cromvoirt, de Martinuskerk in Gennep, kloosterhotel De Soete Moeder in Den Bosch en stadspand "De Wereld" in Den Bosch heten u van harte welkom!
Kijk voor alle activiteiten en de gratis opengestelde monumenten in de buurt op www.openmonumentendag.nl.