0492-389194

Nieuws

Leren = durven doen!

2 mei 2022

Leren is durven doen. Gewoon aan beginnen. Samen met Brabants Landschap hebben we een kleinschalig leertraject opgezet waarbij Rick en Jan de restauratie van een Rijksmonument van begin tot eind uitvoeren. Opname van de situatie, tekenwerk, voorbereiding van de werkstukken, herstel op locatie maar ook zaken als planning en logistiek. Alles onder kundige begeleiding uiteraard!

Welkom!

2 mei 2022

Per vandaag komt Debbie onze financiële administratie versterken met haar ervaring! Welkom bij de club!

Crafting wood

4 april 2022

Kan de traditie ons helpen bij het innoveren van houttoepassingen en constructies? Onderzoekers uit Noorwegen, Liechtenstein en Nederland bekeken verschillende aspecten van houtconstructies in heel Europa. Ook de Zestien Eiken Schuur is mooi gedetailleerd opgenomen. Voor de houtliefhebbers onder ons: ISBN 978-3-03860-235-4

Opdracht Processiepark

28 maart 2022

Stichting MariaoordOmmel/ Park van Vrede en Zandenbouw bv bouw- en restauratiebedrijf tekenden vandaag de opdracht voor de restauratie van alle bouwkundige onderdelen van het Processiepark Mariaoord in Ommel! Met het toekennen van de restauratiesubsidie door Provincie Noord-Brabant werd de jarenlange inzet van veel vrijwilligers beloond en kan het broodnodige herstel van start gaan.