0492-389194

Nieuws

fijne vakantie!

1 augustus 2022

Van 1 augustus tot en met 26 augustus zijn onze luiken gesloten omdat we dan genieten van de zomervakantie.
Namens het hele team van Zandenbouw wensen we u een fijne zomer!

Ambacht

29 juli 2022

Ambacht is één van de oudste woorden in onze taal en dat is niet voor niets! Vakmanschap is een investering in je toekomst die blijft! Kijk 's naar het vakmanschap bij het aanlassen van deze gebintstijl. Onze timmerman Robert kiest daar een dubbele schuine liplas omdat de stijl geen zijdelingse steun heeft, en je dus het risico op afschuiven wil voorkomen. Iets weten EN het kunnen maken, hoe stoer is dat!

Het Land van Kien

22 juli 2022

Een specialisme van ons is het verplaatsen van historische schuren, als behoud op locatie niet mogelijk blijkt. Waardestelling, documenteren, demonteren, tijdelijk opslaan en herbouw. Gebint- en kapconstructies maar ook complete wanden verplaatsen we om maximaal bouwsporen te behouden.

Afgelopen tijd verplaatsten we onze 10e schuur! En de tweede alweer voor http://www.landvankien.nll! Net als de eerste, die een educatieve functie in de kinderboerderij heeft gekregen, kan ook deze schuur gedateerd worden rond 1770! Hoe mooi kan ambacht, duurzaamheid, circulariteit en geschiedenis zijn!

Zomerfoto's

3 juli 2022

Naar een ontwerp van architektenburo Snijders & van Stekelenburg droegen wij zorg voor de totale uitvoering van dit chique plan in het dorp Lennisheuvel. Restauratie voormalige pastorie (gemeentelijk monument), aanbouw serre, nieuwbouw koetshuis& zwembad en aanleg terreininrichting! Een prachtige plek waar de bewoners, en wij ook, enorm trots op zijn!