0492-389194

Nieuws


 

Maastricht

6 maart 2024

Dit complex werd rond 1650 gebouwd tegen de binnenzijde van de 13e eeuwse stadsomwalling van Maastricht. In opdracht van Hendrick de Keyser voerden wij herstelwerk uit. Wat een kleurig plaatje!

Dag van de kloostertuinmuur!

26 januari 2024

Vandaag is de dag van de kloostertuinmuren!
In Berkel-Enschot zijn we vandaag gestart met het schadeherstel van de kloostertuinmuur van Bierbrouwerij de Koningshoeven, in opdracht van Van den Heuvel Bouwbedrijf, ons moederbedrijf!
In Gemert gaan we 295m1 kloostertuinmuur restaureren van het voormalige klooster Nazareth in opdracht van Bouwgroep van Schijndel - Gemert.
En we rondden de week af met de opdracht voor het verzakkingsherstel in de kloostertuinmuur van De Lazaristen in Panningen!

Opdracht!

3 januari 2024

Onder begeleiding van Joan van den Hurk Bouwkundig advies& Restauratie mogen wij komende jaren het rijksmonumentale Kasteel Aldendriel gaan onderhouden. Het poortgebouw is inmiddels opgeleverd. Kasteel Aldendriel dateert uit 1477, heeft een omgrachte voorburcht en een apart omgrachte hoofdburcht.

Opgeleverd

21 december 2023

In Gemert leverden wij de restauratie van de daken van dit 18e eeuwse woonhuis op. De bestaande eiken kapconstructie hebben wij voorzien van hergebruikt dakbeschot met een passend patina, isolatie en dakfolies. De bestaande dakpannen zijn verankerd terug gelegd. Ook alle lood- en zinkaansluitingen zijn vakkundig vernieuwd waardoor dit monument weer voor tientallen jaren onder dak is!