0492-389194
Over zandenbouw "onze visie: steeds beter!"

Wij werken dagelijks met 14 mensen aan kwalitatief hoogwaardig werk. De kracht van het bedrijf zit in ons vakmanschap, onze gedrevenheid en onze saamhorigheid. We onderscheiden ons mede door onze uitstekende communicatie met onze opdrachtgevers.

Over zandenbouw

Zandenbouw is hèt bouw- en restauratiebedrijf uit Aarle-Rixtel.

Wij leggen ons voornamelijk toe op herbestemming, renovatie, restauratie en onderhoud aan monumentale bouwwerken waarvoor nadrukkelijk meer kennis en kunde vereist is. Daarnaast maken wij incidenteel nieuwbouw, maar alleen als deze ons uitdaagt. Om een hoge kwaliteit vast te houden en te versterken werken we met eigen personeel, dat we veel opleidingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden bieden.

Onze timmerwerkplaats met spuiterij geeft ons de flexibiliteit die in restauratie en renovatie broodnodig is. Vier timmerlieden maken hier kozijnen, ramen, deuren, trappen en maatwerkonderdelen, die we op aanvraag ook aan derden leveren.

Bijzonder werk vraagt om bijzonder materieel, dat wij dan ook grotendeels in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen, secuur en veilig werken, en kwalitatief goed werk maken. Denk hierbij aan historisch handgereedschap, diverse soorten steigers, dakladders of speciaal electrisch gereedschap om zwaar eikenhout te kunnen bewerken.