0492-389194
Vacatures Een vacature bij ons is een vacature voor vakmanschap. Een investering in je toekomst die blijft.

Scroll naar beneden voor onze vacatures!

Vacatures

Een vacature bij ons is een vacature voor vakmanschap. Een investering in je toekomst die blijft.

Beste ‘orde op zaken steller’! Wij zoeken jou!

samen met ons moederbedrijf van den Heuvel Bouwbedrijf zoeken wij een magazijnbeheerder.

Denk je aan de bouw, dan denk je aan uitvoerders, planners, timmermannen en metselaars. In dat rijtje hoort ook de magazijnbeheerder thuis. Als magazijnbeheerder speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze bouwprojecten door ervoor te zorgen dat alle materialen, gereedschappen en apparatuur in uitstekende staat verkeren. Je bent de aangewezen persoon voor het onderhoud en de organisatie van onze werkplaats en draagt bij aan een soepele werking van ons bouwteam. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het: 

Onderhouden, repareren en het keuren van bouwgereedschappen en -apparatuur: Je zorgt ervoor dat alle gereedschappen en apparatuur regelmatig worden geïnspecteerd, gekeurd, onderhouden en gerepareerd indien nodig. Dit verzekert de veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats.

Beheren  van het magazijn en het bijhouden van de voorraad: Je houdt nauwkeurig bij welke materialen en benodigdheden beschikbaar zijn en zorgt voor tijdige aanvulling om vertragingen te voorkomen.

Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplaatsomgeving: Een georganiseerde werkplaats draagt bij aan een efficiënte workflow. Je zorgt ervoor dat alles netjes is opgeruimd en dat afval correct wordt afgevoerd.

Bieden van ondersteuning aan bouwvakkers door het tijdig aanleveren van benodigde materialen: Je werkt nauw samen met het bouwteam en zorgt ervoor dat ze altijd over de juiste materialen en gereedschappen beschikken om hun taken uit te voeren.

Assisteren bij het laden en lossen van bouwmaterialen en apparatuur: Je bent betrokken bij het veilig laden en lossen van zware materialen, waarbij je zorgt voor de juiste procedures en apparatuur.

Uitvoeren van voorwerkzaamheden zoals het op maat zagen, schilderen en in elkaar zetten van materialen die nodig zijn op de bouw.

Naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures: Veiligheid staat bij ons voorop. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende veiligheidsvoorschriften en -procedures.

Kortom, een stevig pakket uitdagingen. Daarnaast hebben we nóg een leuke uitdaging. We gaan de werf en magazijnen binnenkort voorzien van een nieuwe inrichting. Centraal daarin staat een geautomatiseerde barcode in- en uitgiftesysteem. Goed om alvast te weten; de nieuwe magazijnbeheerder gaat daarin een belangrijke rol spelen.   Denk je; hé een functie met een grote verantwoordelijkheid, daar houd ik van! Lees dan vooral verder; zeker als jij ook nog eens de persoon bent met: 

Ervaring in een vergelijkbare rol in de bouwsector (pluspunt);

Goede organisatorische vaardigheden;

Kennis van bouwgereedschappen en -apparatuur;

Een kien oog voor structuur en planning;

Ervaring met  het werken met computers;

Communicatieve vaardigheden en gemakkelijk kan werken in teamverband;

Een geldig (B) rijbewijs (pluspunt);

Een heftruck-certificaat (mocht dit nog niet het geval zijn, regelen wij dat voor je).

Over ons 
Van den Heuvel Bouwbedrijf is een echt familiebedrijf en - met meer dan 100 jaar ervaring - een begrip in de regio. Je werkt er met betrokken medewerkers die trots zijn om namens Van den Heuvel Bouwbedrijf aan de slag te gaan. Zij zijn het fundament van ons bedrijf en daar zijn we zuinig op. Daarom investeren we graag in opleidingen, coaching en ontwikkeling.  

Voor jou 
Iedereen die bij ons werkt weet het. Van den Heuvel Bouwbedrijf is misschien wel het leukste bouwbedrijf van Brabant. Veel van onze medewerkers werken er dan ook voor lange tijd. Dat is niet zomaar. Wij bieden jou namelijk:  

een fulltime jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

goede arbeidsvoorwaarden;

een breed pakket aan sociale voorzieningen;

gezellige collega’s en een informele werksfeer;

coaching en ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van opleidingen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Joris van der Zanden, tel. 0492-389194 of kijk op www.zandenbouw.nl

Heb je interesse? Mail dan voor 30 december je motivatie met c.v. naar info@zandenbouw.nl